Jakten på Rådjursbockar 16.5. – 15.6. Kauris pukin metsästys

Under perioden kommer vi att jaga Rådjursbockar på Småholmarna-Våtskär-Hästön-Sondarö. Jakten pågår på kvällarna från kl. 17.00 till 24.00 och på morgonen från 4.00 till 9.00. Jakten är vaktjakt vid platser där Rådjursbockarna rör sig. Vi kommer främst att sitta vid Marängen på Hästön vid Strömmen, vid matplatsen på nordöstra Sondarö och på Småholmen. Vi sitter även på Våtskär.

När du rör dig på området, vänligen klä dig i röda eller oranga kläder. Gland Vår

Metsästys jakson aikana istumme kytiksessä Småholmarna-Våtskär-Hästön-Sondarö alueella. Metsästys on illalla noin kl 17.00 – 24.00 ja aamulla noin 4.00 – 9.00 aikana. Istumme vahtimalla (Kytiksellä) paikoilla missä Kaurispukit liikkuvat. Olemme Hästön saarella Marängen kohdalla, Strömmenilla, Sondarön pohjois ruokintapaikalla ja Småholmarnailla. Våtskär peltojen reunoilla ja Sandarna menevillä poluilla.

Kun liikut alueella , niin pukeudu värillisesti. Hyvää kevät

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 11 =