Hjortjakt 29.1.2022 Peuranmätsästys

Lördagen den 29.1.2022 från kl. 09:00 jagar vi på Stornäsudden med drevfolk och ställande hund. Skyttarna finns i en linje från Hemviken rakt sydväst till Strömmen. Genast efter detta drev fortsätter vi på Byudden och då är skyttarna uppställda från Djupviken mot söder och åkrana till Byn. Jakterna beräknas vara över vid kl 13:00.

Vänligen om du måste röra dig i såten, kläd dig i oranga kläder.

Lauantaina 29.1.2022 metsästämme Stornäs udden kohti Degerängen alkaen kl 9:00. Metsästäjät ovat linjassa Hemvikenistä Strömmeniin. Heti tämän jälkeen jatkamme metsästystä Byuddenin alueella. Metsästäjät ovat linjassa Djupviken etelään Våtskär kylän päin. Metsästys arvioidaan loppuvan noin kl 13:00

Jos joudut liikkumaan alueellamme, niin pukeutukaa värillisesti mieluummin orannsiin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 2 =