Peura- ja Hirvimetsästys 6.11.2021 Hjort- och Älgjakt

Metsästämme Sondarön ja Hästön saarilla lauantaina 6.11. Aloitamme Sondarön saarella klo 9:00 ja arvioin että lopetamme noin klo 13:00. Sen jälkeen jatkamme Hästön saarella ja lopetamme noin kl 16:00.

Meillä on ajokoirat mäyräkoirat ja bassetit. Kaikki ovat tällä kerta naaraita, ja pukeutuneena oranssiin liiveihin missä tutka ja isännän puhelinnumero. Koiraat ovat töissä ja ehkä ei niin sosiaalisia. Jos sinun täytyy liikkua metsässä ajon aikana niin pukeutukaa oranssiin. Hyvää syyspäivä.

Vi jagar på Sondarö lördagen den 6.11. från klockan 9:00 till ca.13:00. Därefter fortsätter vi på Hästön och avslutar jakten ca 16:00.

Våra drevhundar är taxar och basset, alla är tikar och klädda i orange väst med radar och hundförarens telefonnummer. Hundarna är på arbete och de är kanske inte så sociala. Om du måste röra dig under drevet i skogen så kläd dig i oranga kläder. Trevlig höstdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =