Jakten på Hjortar och Älg börjar 1.9.2021 Peura ja Hirvenmetsästys alkaa

Våtskär-Sondarö jaktlag har tillstånd att börja jakten med Vaktjakt. Vid åkerkanterna och saltstenarna i Våtskär by, Ängviken, Digerängen och Strömmen/Hästön  samt Sondarö nordöstra udde. Detta sker den 2.9, 4.9. 5.9  kl 17:00 – 22:00. Om ni rör er i skogarna då önskar jag att ni klär er i oranga kläder och mössa.

mera information får du genom att fråga.

Trevlig septembermånad

Våtskär-Sondarö Metsästysseuralla on lupaa aloittaa Peura ja Hirven metsästys Vahtimalla. Tämä tapahtuu peltojen reunalla torneista suolakivien lähellä. Paikat ovat Våtskär kylän pellot, Ängviken pellot, Digerängen pellot ja Strömmen/Hästön sekä Sondarön koillisella niemellä. Tämä tapahtuu 2.9, 4.9, 5.9

17:00- 22:00 välisenä aikana. Jos liikut metsässä tähän aikaan toivomme että pukeudut värillisesti, mielellään oranssiin.

Lisätietoja saat kysymällä

Hyvää syyskuuta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − seven =