Hjort- och Älgjakt 7.11.2020 Peura ja Hirvenmetsästys

På lördagen den 7.11.2020 jagar vi på Sondarö från klockan 9:00. På eftermiddagen från klockan 13:00 jagar vi på Hästön. Taxarna Nisse och Hanna jobbar frånöstra stranden av Sondarö västerut. Jägarna finns från båset över till Siksand och vid matplatsen vid nordsidan till området mellan Skutviken och Lerviken. Samt vid bönviken. Om du går ut så kläd dig i oranga eller röda kläder. Tryggast är att stanna vid din egna tomt. Under jakten på Hästön har vi jägare vid Mjölkhalsen, Strömmen och vid Marängen mot Lillfjärden. Vi jagar inte på Söndagen. Trevlig weekend

Lauantaina metsästys alkaa noin klo 9:00 Sondarön alueella ja iltapäivällä kl 13:00 Hästön alueella. Mäyräkoiraat Nisse ja Hanna aloittavat Sondarön itäpuolelta ja liikkuvat länteen. Metsästäjat ovat Båsetin kohdalta Siksandeti hiekkarantaan päin sekä ruokintapaikalla pohjoispuolella ja Skutvikenin pohjalla Lerviken päin ja Bönvikenin pohjassa. Hästön alueella metsästäjät ovat Mjölkhalsen poikki että Strömmenin kohdalla ja Marängenin Lillfjärden päin. Jos olet menossa käymään metsään niin pukeudu oranssii ja punaiseen. Turvallisinta on jäädä metsästysajan aikana kotipihallasi. Ei metsästystä Sunnuntaina. Hyvää viikonloppua

2 thoughts on “Hjort- och Älgjakt 7.11.2020 Peura ja Hirvenmetsästys

  1. Eilen 6.11 ilmoitusta ei ollut klo 13.00, päätimme siis lähteä Sondaröön mökille. Yllätys oli melkoinen kun aamulla olikin jahti päällä. Onko tosiaan niin, että ette muka tienneet lauantain 7.11 metsästyksestä yhtään aikaisemmin. Toivon jatkossa ilmoituksen julkistamista hieman aiemmin, jotta mökillä uskaltaa edes ulos lähteä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 2 =