Älg- och Hjortjakten fortsätter 24.10-25.10 Hirven- ja Valkohäntapeuran metsästys

På lördagen börjar vi klockan 9:00 på Våtskär med jakten. Taxar och Basset petit hundar driver hjortarna mot skyttarna. På eftermiddagen jagar vi på Hästön till ca klockan 16:00. På Söndagen jagar vi mellan kl. 09:00-14:00 på Sondarö. Om du måste röra dig på jaktområdet så kläd dig i färgade kläder. Trevlig week end.

Lauantaina aloitamme kl 9:00 jälkeen mäyräkoirien ja Basset Petit koirien avulla metsästystä Våtskärin alueella. Iltapäivällä olemme Hästön alueella. Sunnuntaina aloitamme klo. 9:00 ja metsästämme Sondarön alueella. Jos sinun täytyy liikkua alueella silloin niin pukeutuu värikkäästi, mielellään oranssiin.

Turvallista viikonloppua

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − five =