Metsästys 2.11.2019 Jakten Huomautus Observera

Perjantaina 1.11.2019 on klo 15:00 eteenpäin Vahtimalla metsästys Strömmen, Sondarö, Ängviken,Degerängen ja Våtskär By

Fredagen den 1.11.2019 har vi Vaktjakt vid tornet i Strömmen, Tornet i Sondarö, Ängviken,Gegerängen och Våtskär by.

Metsästys jatkuu lauantaina 2 marraskuuta klo 8:00 aamulla. Meillä on Harmaakoira (uros) joka ajaa hirviä sekä tutut mäyräkoiraat, Nisse(uros) ja Hanna(naaras)että Petit Basset, Chealy(naaras) ja Barsa(naaras) jotka ajavat Peuraat ja Kauriit. Aloitamme Våtskär-Hästön alueella ja iltapäivälla Hästön-Sondarön alueella. Emme metsästää sunnuntaina 3.11.2019

Jakten fortsätter lördagen den 2.11.2019 klockan 8:00 på Våtskär-Hästön och på eftermiddagen Hästön-Sondarö. Vi har en gråhund(hanhund) som jagar älg. Dessutom har vi samtidigt våra taxar Nisse(hanhund) och Hanna(honhund) som tillsamman med Petit Basset Chelsy(honhund) och Barsa(honhund) jagar Hojort och Rådjur. Vi jagar inte på söndagen den 3.11.2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × four =