Hirven-ja Valkohäntäpeuran Metsästys 11 – 13.10 Älg- och Vitsvanshjort jakten fortsätter

Metsästys alkaa perjantaina 11.10 ja loppuu sunnuntaina 13.10. Ajokoirat ovat neljä mäyräkoiraa ja kaksi Basset Petit Frison. Mäyräkoiraat ovat kolme urosta ja yksi naaras, Bassetit ovat naaraita. Koiraat työskentelevät vuorotellen metsässä. Aloitamme 11.10. Granholmen, Fallholmen ja Lötholmen alueella. Jatkamme 12.10 Våtskär ja Hästön, Sävtäktet ja Sunnuntaina 13.10. Sondarö. Jos teidän täytyy liikkua näillä alueella niin pukeutukaa oranssiin tai punaiseen. Toivon kuitenkin että vältätte liikkumista 12.10. aamupäivällä Våtskär ja iltapäivällä Hästön Sävtäktet alueella. Hyvää syysviikonloppua.

Vi börja 11.10 på öarna Granholmen, Fallholmen och Lötholmen. på lördagen 12.10. under förmiddagen Våtskär och eftermiddagen Hästön Sävtäktet. Sedan på Söndagen 13.10 jagar vi enbart på Sondarö

Vår Drevhundar är fyra taxar och två Basset Petit Frison. Av taxarna är tre hanhundar och en honhund. Bassethundarna är vardera honhundar. Hundarna är tränade och arbetar helt individuellt turvis i skogen. Jag hoppas ni undviker men om ni måste röra er på jaktområdet ber jag er att ni kläder er i Orange eller rött. Trevlig höstweekend.

One thought on “Hirven-ja Valkohäntäpeuran Metsästys 11 – 13.10 Älg- och Vitsvanshjort jakten fortsätter

  1. Kiitos kun informoitte näin hienosti!
    T. Tiina ja Jari Hakamaa
    Våtskär

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + one =